Luksuzno vrtno pohištvo za tiste, ki želijo najvišjo kakovost

Vrtno pohištvo

Luksuzno vrtno pohištvo za tiste, ki želijo najvišjo kakovost

Sezona prijetnega, vročega ter sončnega vremena se bliža, zato postaja čas za uživanje na terasah in vrtovih. Slednji bodo nedvomno postali eno izmed najpogostejših kotičkov za sproščanje, obedovanje ter posedanje. Poleti, pa tudi jeseni, bodo tudi tovrstne površine postale bivalni del doma, zato jih opremite po vašem okusu ter željah.

V našem podjetju smo za vas pripravili odlično ponudbo udobnega ter privlačnega luksuznega zunanjega pohištva, primernega tudi za najzahtevnejše stranke, ki točno vedo, kaj potrebujejo. Vrhunsko vrtno pohištvo Xtreme Outdoor bo v vaš dom vneslo udobje ter funkcionalnost. Pohištvo je odporno na vse vremenske in temperaturne pogoje, zato je primerno za namestitev v vse zunanje prostore. Odlično se bo obneslo na domačem vrtu, pa tudi na jahtah, v hotelih in wellness centrih ter na raznovrstnih terasah in balkonih.

vrtno pohištvo

Vrtno pohištvo izberite na podlagi svojih želja ter potreb

Poznamo različne vrste zunanjega pohištva – na tržišču lahko najdemo kar nekaj materialov ter nešteto modelov različnih vrtnih sestavov. Običajno je izdelano iz lesa, pogosto pa bomo na vrtovih zasledili tudi garniture iz umetnih mas ter kovine. Izbirate lahko med različnimi oblikami, barvami in velikostmi ter, seveda, cenovnimi rangi. Na tem mestu je potrebno opozoriti, da je kakovost zunanje pohištva zelo pomembna, saj je slednje neprestano izpostavljeno sončnim UV žarkom, vročini, pa tudi toplotnim nevihtam, dežju in vetru. Če potrebujete pohištvo za apartma ob morju ali jahto, bo izpostavljeno tudi soli. Še posebej v zadnjem primeru les zato ne pride v poštev, saj se boste že čez leto ali dve soočali s propadanjem barve, pa tudi materiala.

Kako se lotiti izbire?

Vrtno pohištvo boste lahko enostavno izbrali v nekaj korakih, ki smo jih pripravili za vas.

1.      Svetujemo vam, da pred nakupom ustvarite seznam lastnosti, ki jih pričakujete od pohištva. Potrebujete ležalnik, ali bodo zadostovali le miza ter stoli? Koliko stolov potrebujete? Želite, da je pohištvo zložljivo? Kakšne barve naj bo?

2.      Odločite se za kakovost, ki ne potrebuje vzdrževanja. Ustvarite si zunanji kotiček, namenjen izključno sproščanju ter druženju, brez da bi bila zanj potrebna posebna skrb.

3.      V mislih imejte tudi prostor, kamor boste vrtno pohištvo pospravili pozimi. Če je vaš prostor omejen, izberite zložljive modele, ki ne zasedejo veliko prostora. S primernim prostorom za skladiščenje boste znatno povečali življenjsko dobo garnitur.

4.      Investirajte v kakovost ter jo skrbno preverite. Rek, ki pravi, da dobiš to, kar plačaš, pri izbiri vrtnega pohištva še kako velja. Plastični stolčki, ki odlično izgledajo le v prodajalni, bodo svoji nalogi služili kakšno leto, nato pa pričeli propadati.

V podjetju Kreal smo za vas pripravili odlično luksuzno vrtno pohištvo znamke Xtreme Outdoor. Izdelano iz kombinacije aluminija ter usnja. Aluminijasto ogrodje vsem pohištvenim elementom nudi trajnost, vzdržljivost, zanesljivost ter nerjavnost. Aluminij je zelo lahka kovina, zato je pohištvo popolnoma enostavno premakniti na drugo mesto oz. ga pospraviti. Sodobno oblikovano ogrodje iz aluminija se kar najbolj prilagaja posameznemu uporabniku, je zložljivo ter primerno za vse zunanje pogoje. Zaradi svoje elegantne oblike izgleda odlično v vsakem okolju, ergonomska oblikovanost pa poskrbi za udobje ter varno in zdravo uporabo.

 

Odpočijte si na ergonomsko oblikovanem ležalniku

Trozgibni ležalnik iz aluminija, pokrit z udobnim ročno pletenim usnjem, odpornim na vse zunanje pogoje, posamezniku nudi najvišjo stopnjo sprostitve. Ker je opremljen s kolesi, ga lahko enostavno povlečete na želeno mesto, nastavite pa lahko tudi nagibni kot, ki ga omogoča posebni mehanizem. Zložljiv vrtni ležalnik tehta le 30 kilogramov, zato ga je enostavno pospraviti v vsakem trenutku. Izbirate lahko med tremi barvami ogrodja ter 40 barvnimi odtenki usnja. K ležalniku spadajo tudi  kompaktna blazina iz usnja, vzglavnik ter prevleka. Vrtno pohištvo kakovost dokazuje tudi z dolgo garancijsko dobo – 5 let na konstrukcijo ter 2 leti na usnje in mehanizme.

ležalnik

Lahek ter zložljiv stol za maksimalno prilagodljivost

Luksuzno vrtno pohištvo Xtreme Outdoor sestavlja tudi stol, prav tako izdelan iz kompaktnega aluminijastega ogrodja, pokritega z udobnim ročno pletenim usnjem, odpornim na vse vremenske pogoje. Stol klasične oblike se odlično poda v vsak prostor, zasede pa zelo malo prostora. Njegove dimenzije so 59x47x65 centimtrov, teža pa pičlih 8 kilogramov. Barvo usnja ter aluminija je prav tako mogoče prilagoditi željam stranke. Udobno sedenje zagotavlja ergonomska oblika.

stol

Elegantna miza za vsako priložnost

Ne nazadnje, vrtno pohištvo Xtreme Outdoor obsega tudi mizo, brez katere bi težko prirejali kosila v naravi ali pa se zvečer ob pijači družili s prijatelji. Elegantno oblikovana miza enostavnega izgleda se poda v vsak zunanji prostor, prav tako pa vam bo v pomoč tudi, kadar vam bo zaradi velikega obiska primanjkovalo prostora v notranjosti. Tako kot ostali elementi, je tudi miza kompaktna, zložljiva ter lahka – tehta 14 kilogramov. Miza je prevlečena z usnjem v barvnem odtenku po vaših željah, k njej pa spada še dodatna prevleka. Slednjo je popolnoma enostavno očistiti. 

miza

Kreal